Okulumuz Hakkında

Eryaman Evleri 284.Sokak No4 Eryaman Etimesgut ANKARA
Eryaman Başak Anaokulu Fotoğrafı

VİZYON

Yaşam boyu öğrenme felsefesini benimsemiş çalışanları ile yenilikçi, mutlu, sağlıklı, başarılı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen çocuklar yetiştiren bir kurum olabilmektir.

MİSYON

Çağdaş, manevi değerlere bağlı,Atatürkçü çocuklar yetiştirmek.Çocukların yaşları, gelişim özellikleri, öğrenme hızları, ile ilgileri, gereksinimleri ile okulun ve çevrenin özelliklerine göre eğitim yapmak.Estetik yaratıcı,olumlu sosyal ilişkiler içeren, dil ve kavram gelişimini destekleyen çeşitli etkinlikler düzenleyerek eğitim yapmak.Çocukların düşüncelerini,soru sormalarını,düşündüklerini ifade etmelerini,rahatça cevaplar üretebilmelerini,destekleyici ortamlar oluşturmak.Çocuğu kendi kendine öğrenmeye hazırlamak.Çocuğun kendisini baskı altında sınırlandırılmış hissetmeden,özgürce hareket edebilmesine imkan veren oyun ortamları düzenlemek.

BAŞARILAR

Okulumuz Etimesgut bölgesinin öğrenci kapasitesi ve kayıt talebi açısından en üst düzeyde bulunan kurum haline gelmiştir.

Öğretmen

Derslik

Atölye-İşlik

Fen Laboratuarı

BT Sınıfı

ADSL (1 Mbit)

Ek Özellikler

Misafirhane

Öğretim Şekli

İKİLİ ÖĞRETİM (SABAH - ÖĞLE)

Ders Başlama ve Bitiş

07:50 - 12:50 (SABAH GRUBU) 13:10 - 18:10 (ÖĞLE GRUBU)

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

LOJMAN YOK.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kızılay´a 31 Km. Ulus 28 Km - Kaymakamlık ve İlçe MEM’e 7 Km. Belediyeye 8 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Site içerisinde ve Alışveriş Merkezlerine yakın bir konumda, çevrede 500-900 TL arasında kiralık ev bulabilirsiniz.